Skip B.3 Vitamiini

B3 vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. 

Ei varastossa
SKU
Skip B3 vitamiini
15,00 €

Niasiini, toiselta nimeltään B3-vitamiini, on yleisnimitys nikotiiniamidille ja nikotiinihapolle. Nikotiiniamidi on nikotiinihapon johdannainen, josta elimistö muodostaa kahta tärkeää koentsyymiä - NAD:ta ja NADP:ta. NAD:llä on tärkeä rooli kehossa eri energiantuotanto prosesseissa, joissa proteiineja, hiilihydraatteja, rasvoja ja alkoholia muutetaan käytettäväksi energiaksi. 

Ainesosat:

Nikotiinihappo, Täyteaineet (Maltodekstriini, Selluloosa, Natriumtärkkelysglykolaatti), Paakkuuntumisenestoaineet (Steariinihappo, natrium-tärkkelys, Magnesiumstearaatti, Piioksidi)

Kuten kaikki varmasti tietävät, tätäkään tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Tuote ei korvaa sitä aitoa kunnon ruokaa eli pidä huoli siitä, että syöt tasapainoisesti sekä ylläpidät muutenkin terveellistä elämäntyyliä. 

Säilytäthän tuotetta pienten lasten ulottumattomissa jotteivät he pääse liian aikaisin tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin. Tuotten ikärajaksi on asetettu 18v, eli käytäthän tuotetta vain jos olet täysi-ikäinen. Hyviä treenejä toivottaa Voimapuoti.com!

Sisältö per tabletti

Vitamiini B-3 (Nikotiiniamidi) 240 mg
Vitamiini B-3 (Nikotiinihappo) 10 mg
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili