Skip Magnesium

Magnesium on mineraali ja yksi yleisimmistä ravintolisistä. Skip magnesium sisältää kaksi eri muotoa, magnesiumsitraattia ja magnesiumoksidia. 

Varastossa
Vain 5 jäljellä
SKU
Skip Magnesium
16,90 €

MAGNESIUM

Magnesium on mineraali ja yksi yleisimmistä ravintolisistä. Skip magnesium sisältää kaksi eri muotoa, magnesiumsitraattia ja magnesiumoksidia. Yksi tabletti sisältää 250 mg magnesiumia.

 

Magnesium on mineraali, jolla on monia terveyshyötyjä. Se vaikuttaa normaaliin elektrolyyttitasapainoon ja lihasfunktioon, mikä on erityisen tärkeää liikuntaa harrastavalle.
Siksi suosittelemme sitä urheilijoillemme, joiden kanssa työskentelemme.

 

Se auttaa ylläpitämään normaalia luustoa ja lihastoimintaa, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä tehostaa hermoston normaalia toimintaa.

 

Lisäksi se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä ja sillä on tärkeä rooli solujen jakautumisprosessissa.

Suosittelemme nauttimaan magnesiumia illalla, ennen nukkumaan menoa.

Päiväannos

1 tabl.

%DRI*

Magnesium

250 mg

67*

 

 

*Päivittäinen saantisuositusAnnostus: 1 tabletti päivässä, ruoan yhteydessä illalla.


Pakkauskoko: 100 tablettia.

 

Ainesosat: Magnesiumoksidi, Magnesiumsitraatti. Täyteaineet: (Mikrokiteinen selluloosa, Steariinihappo, Rasvahappojen magnesiumsuolat). Stabilointiaine: Silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa. 

 

Ravintolisä:
Säilytettävä huoneen lämmössä, kuivassa paikassa, lasten ulottumattomissa.
Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. On tärkeää olla monipuolinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat.

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili